Osto- ja toimitusehdot

Kauppa-ehdot

 1. Tilaaminen tapahtuu Vamoskauppa.fi sivustolla.
 2. Vamos pidättää oikeudet kuluttajakaupan mukaisiin laki- sekä säädösmuutoksiin.
 3. Asiakkaan tulee tilauksessaan ilmoittaa nimi, osoite, toimitusosoite (jos eri kuin laskutusosoite), puhelinnumero, sekä sähköpostiosoite.
 4. Tilaaja on ennen tuotteen tilaamista tutustunut huolella tuotteen ominaisuuksiin ja on vastuussa kaikilta osin tilaamansa tuotteen sopivuudesta tarkoitukseensa.
 5. Asiakkaan tilaus on sitova, kun asiakas on lähettänyt tilauksen.
 6. Vamos lähettää sähköpostitse vahvistuksen asiakkaan tilauksesta.

Maksaminen

 1. Maksaminen tapahtuu verkkopankissa, luottokortilla (Visa, Visa electron, Mastercard), laskulla, osamaksulla tai ennakkolaskulla.
 2. Luottokortilla maksettaessa veloitustapahtuma luottokunnan suojatulla ja varmennetulla sivustolla.
 3. Laskulla maksettaessa tuotteen saatuasi sinulla on 14 päivää maksuaikaa.
 4. Osamaksun tarkemmat tiedot löydät tämän sivun alhaalta.

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Vamos toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7,
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Hinnat

 1. Hinnat ovat voimassa sivuston mukaisesti.
 2. Vamos pidättää oikeuden hintojen muuttamiseen.
 3. Hinnat sisältävät alv 24 %.

Tavarantoimitukset

 1. Vamos toimittaa tavarat asiakkaalle etukäteen informoidun toimitusajan puitteissa.
 2. Tarjoamme kaikkiin tilauksiin ilmaisen toimituksen.
 3. Lähetykset toimitetaan Matkahuollon noutopisteisiin (Siwat ja valintatalot). Voit myös noutaa kengät liikkeestämme.
 4. Vamos on vastuussa tuotteesta kuljetuksen aikana tapahtuneen katoamisen tai rikkoontumisen tapahtuessa. Jos tuote katoaa tai rikkoutuu palautuksen yhteydessä kuluttajalta, Vamoksesta riippumattomasta syystä, vastuu on kuluttajalla tai sitä kuljettaneella kuljetusliikkeellä.
 5. Vamos on vastuussa tuotteesta kuljetuksen aikana tapahtuneen katoamisen tai rikkoontumisen tapahtuessa.
 6. Asiakas on velvollinen tarkastamaan huolellisesti antamansa toimitusosoitteen tiedot. Vamos ei ole vastuussa virheellisen osoitteen ilmoittamisen seurauksista sekä mahdollisista lisäkuluista joita virheellisen osoitteen ilmoittaminen aiheuttaa.
 7. Asiakkaan tulee tavaraa noudettaessa suorittaa pakkauksen visuaalinen tarkastelu. Mikäli pakkaus näyttää olevan selvästi vaurioitunut niin että voidaan olettaa myös tuotteen olevan vahingoittunut, on tästä rahdinkuljettajan läsnäollessa tehtävä merkintä rahtikirjaan. Mikäli tuote on vaurioitunut on otettava välittömästi yhteys Vamoksen asiakaspalveluun.
 8. Jos asiakas on vastaanottanut tuotteet ja vasta sitten huomaa kuljetuksen aikana tapahtuneen vaurion, on otettava välittömästi yhteyttä Vamoksen asiakaspalveluun. Mikäli asiakas ei ole ilmoittanut välittömästi kuljetusvaurioon liittyvästä reklamaatiosta voi vahinko jäädä hankalasta selvittelystä johtuen asiakkaan tappioksi.
 9. Tavarantoimituksen kesto on n.1-3 työpäivää.

Tuotteista

 1. Tuotteiden värit saattavat näyttää mm. kuvaus/valotusteknisistä seikoista johtuen erilaiselta luonnossa kuin kuvissa.
 2. Kankaiden kuosit saattavat vaihdella.
 3. Tuotteiden materiaalina käytetään pääasiassa nahkaa, kangasta, luonnonkumia, eko-materiaaleja ja keinomateriaaleja.
 4. Tuotteissa on normaali kuluttajansuojalain mukainen takuu, ellei takuuta erikseen tuotetiedoissa mainita.

 

Tuotteiden vaihtaminen

 1. Tuotteillamme on täysi 30päivän vaihto-oikeus. Jos tuotteen haluaa vaihtaa, tulee asiakkaan tehdä uusi tilaus verkkokaupastamme ja palauttaa vaihtotuotteet. Vaihtotilaus tulee olla tehtynä kun palautus saapuu takaisin meille. Muutoin käsitellään normaalina palautuksena. Vaihtotuotteiden yhteydessä tulee palauttaa palautuslomake ja ruksittaa siitä kohta "vaihto". Näin saat aina nopeasti uuden tuotteen itsellesi! Palautus hyvitetään kun tuotteet saapuvat takaisin meille. Vaihdosta emme peri toimituskuluja.

Tuotteen palauttaminen

 1. Asiakkaalla on 30 päivän tutustumis- ja palautusoikeus, joka lasketaan siitä kun asiakas on vastaanottanut tavaran.
 2. Tuotteeseen tutustuttaessa 30 päivän aikana, tuotetta ei saa ottaa käyttöön, vaan tutustuminen tulee olla vastaavaa kuin asiakas tutustuisi tuotteeseen myymälässä tuotetta ostaessaan.
 3. Palautusohjeet saat tuotteiden yhteydessä tulevassa lomakkeessa. Voit myös kysyä ohjeistusta Vamoksen asiakaspalvelusta.
 4. Palautuksen voi myös toimittaa suoraan liikkeeseemme.
 5. Vamos ei vastaa palautuksesta, joka on palautettu ilman siihen liitettyä palautuslomaketta. Näin toimiessaan asiakas rikkoo sopimusehtoja ja Vamos on oikeutettu lähettämään palautetut tuotteet takaisin kuluttajalle tämän kustannuksella sekä sopimusrikkoon vedoten hylätä palautusoikeuden.
 6. Palautuksen mukaan on liitettävä yhteystiedot, sekä pankkiyhteys ja tilinumero sekä muut tiedot mikäli niitä on Vamoksen palautusohjeessa pyydetty. Jos tuote on maksettu ennakkolaskulla, tulee liittää mukaan kopio ennakkolaskun maksukuitista.
 7. Asiakas on velvollinen toimittamaan palautettavan tuotteen kustannuksellaan lähimpään postiin tai matkahuoltoon Vamoksen palautusohjeistuksesta riippuen ja niitä noudattaen.
 8. Tuotteen tulee palautettaessa olla käyttämätön, myyntikuntoinen ja pakattu sekä suojattu hyvin alkuperäiseen pakkaukseensa. Emme vastaanota palautuksia jotka ovat lähetetty pelkällä kenkälaatikolla, ilman suojapussia. Kenkälaatikko tulee myös olla myyntikuntoinen. Ilman laatikkoa/viallisella laatikolla palautetusta perimme 10€. Palautettavaa kenkälaatikkoa ei saa teipata.
 9. Summa maksetaan asiakkaan tilille kokonaisuudessaan, kohdan 7. täyttyessä, 30pv kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.
 10. Tuotteiden palautus tapahtuu matkahuollolla. Palautuksesta veloitamme 5€ palautusmaksun (vaihtotilanteessa ilmainen).
 11. Jos tuote on menettänyt myyntiarvoaan johtuen esimerkiksi asiakkaan huolimattomasta pakkaamisesta, tai tutustumisaikana tulleista vahingoista johtuen, on asiakas velvollinen korvaamaan Vamokselle virheettömän tuotteen myyntihinnan tai vahingoittuneen tuotteen ja uuden välisen hinnanerotuksen. Tässä tapauksessa tuotteen hinnasta palautetaan hinta vähennettynä arvonalennuksen hinnalla. Arvonalennus määritellään tapauskohtaisesti.
 12. Noutamattomasta lähetyksestä veloitamme 10€

Reklamaatiot

 1. Reklamaatiot tulee tehdä kirjallisena, sekä toimittaa liittenä kuvat reklamaatiota koskevasta virheestä osoitteeseen
  asiakaspalvelu@vamoskenkakauppa.fi
 2. Tuotteillamme on normaali kuluttajansuojalain mukainen takuu
 3. Takuu ei koske väärinkäytöstä aiheutuneita vaurioita.
 4. Takuu ei koske asiakkaan huolimattomuudesta johtuvia vahinkoja.
 5. Takuu ei koske kuluvien pintojen yhteydessä tapahtuvaa kulumista, kankaiden kulumista, käyttövenymistä tai käytöstä johtuvaa värien himmenemistä koskevia reklamaatioita.
 6. Takuun piiriin ei kuulu myöskään jos kysymyksessä on tuote, joiden yhteydessä mainitaan tuotteen ominaisuuksiin kuuluvan kuluneen näköinen viimeistely tai erikseen mainitut muut poikkeavat asiat.

Muut ehdot

 

 1. Asiakkaan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Alle 18 vuotiaan tulee esittää holhoojan suostumus ja yhteystiedot.
 2. Vamos ei vastaa aiheutuneista vahingoista mikäli asiakas tuotetta kuljettaessaan rikkoo paketin, tai jos paketti kastuu asiakkaan huolimattomuudesta johtuen.

 

Laskut

Osta nyt, maksa jälkikäteen!

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
 • Maksuaika aina 14 vuorokautta
 • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
 • Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus*
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
 • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Laskutusmaksu 1,5 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 7,50 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

HUOM! Klarna-laskulla tehdyt tilaukset toimitetaan ainoastaan tilaajan väestörekisterissä näkyvään osoitteeseen.

Osamaksut

Maksa erissä alkaen 9 € / kk

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä
 • Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta
 • Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja
 • Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
 • Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
 • Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Yleiset ehdot löydät täältä.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

 

Maksuaika  Vuosikorko  Avausmaksu  Laskutusmaksu/kk

3 kk                 0 %           9,90 €               3,95 €
6 kk                 0 %          19,00 €              3,95 €
12 kk               0 %           29,00 €              3,95 €
24 kk               9,95 %      29,00 €              3,95 €
36 kk               9,95 %      29,00 €              3,95 €
Klarna Tili          22 %         0 €                  3,95 €

HUOM! Klarna-osamaksulla tehdyt tilaukset toimitetaan ainoastaan tilaajan väestörekisterissä näkyvään osoitteeseen.

Joustoraha

Joustoraha on suomalainen palvelu, jolla rahoitat nettiostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustorahaa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustorahaa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat joustorahalla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta Ainoa kulu on laskutusmaksu 5€. Joustorahalla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 5€ /lasku lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa.

Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustorahasta osoitteessa www.joustoraha.fi

PÅ SVENSKA:

Joustoraha är en finländsk tjänst som möjliggör ett snabbt och säkert sätt att betala dina köp på internet. Joustoraha kan ansökas av alla privatpersoner som fyllt 20 år och har en fläckfri betalningshistorik. Joustoraha erbjuds till uppköp på 20-1000 euro, och du kan få fakturan även per e-post. Vid ansökan om Joustoraha, måste du först identifiera dig med finska nätbankskoder och därefter kan du fylla i ansökningsblanketten. Beslut om beviljande av lånet får du direkt, varefter du blir återförd till nätbutiken.

Då du väljer Joustoraha med faktura som betalningssätt, får du alltid 14 dagars räntefri återbetalning. Den enda kostnaden är faktureringsavgiften på 5 euro. Du kan även välja att betala i rater med återbetalningstid på 1-12 månader, med årsräntan 29% och en avgift på 5€/faktura.

Betalning med Joustoraha är mycket säkert. Alla transaktioner sker via en säkrad krypterad förbindelse. Mer information om Joustoraha hittar du på www.joustoraha.fi